Evides

Evides

Vanuit de relatie tussen water, gezondheid en bewegen levert Evides onder meer een bijdrage aan sportevenementen, educatie en bewustwording rondom het drinken van kraanwater. Voor Lekker Fit! is Evides de belangrijkste partner voor de watercampagne. Zij ondersteunen Lekker Fit! door kinderen te stimuleren water te drinken, onder andere op evenementen en met behulp van lesmaterialen, zoals de kraanwaterkrant en het waterkwartet.

Schoolbesturen

Schoolbesturen

Via de schoolbesturen worden de scholen benaderd en de Lekker Fit! aanpak doorgevoerd in het schoolprogramma. De samenwerking met schoolbesturen is essentieel voor de uitvoering van de Lekker Fit! aanpak op basis- en voortgezet onderwijs.

Nutricia

Nutricia

Nutricia is een belangrijke partner voor Lekker Fit! 0-4 en begeleidt en ondersteunt onder meer de 'Smakelijke Moestuin'. Ook leveren zij kennis over voeding.

Lees meer

Unilever

Unilever

Dankzij Unilever worden op basisscholen kookworkshops voor kinderen gegeven en levert Unilever een belangrijke bijdrage aan de bestrijding van overgewicht en bewegingsarmoede onder de Rotterdamse jeugd door middel van het delen van kennis, expertise en betrokkenheid.

Lees meer

Prokino

Prokino

Prokino heeft zich gecommitteerd om op haar kinderdagverblijven de Lekker Fit! 0-4 aanpak te integreren in hun programma. Daarnaast heeft Prokino bijgedragen aan de ontwikkeling van de aanpak. Hierdoor wordt op de kinderdagverblijven meer aandacht besteed aan een gezonde leefstijl voor baby's en peuters.

KindeRdam

KindeRdam heeft zich gecommitteerd om op haar kinderdagverblijven de Lekker Fit! 0-4 aanpak te integreren in het dagprogramma. Daarnaast heeft KindeRdam bijgedragen aan de ontwikkeling van deze aanpak. Hiermee wordt op de kinderdagverblijven meer aandacht besteed aan beweging en voeding bij de allerkleinste inwoners van onze stad. Voor meer informatie www.kinderdam.nl

Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea heeft judoclinics op Lekker Fit! basisscholen aangeboden en deelt haar kennis over gezonde voeding en beweging om samen met Lekker Fit! te werken aan een gezonde jeugd in Rotterdam.

Lees meer

Volg onze updates


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : li in Entity, line: 2 in /home/users/rottrftp/rotterdamlekkerfit.nl/templates/yoo_avion/warp/src/Warp/Helper/DomHelper.php on line 47

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : ul in Entity, line: 2 in /home/users/rottrftp/rotterdamlekkerfit.nl/templates/yoo_avion/warp/src/Warp/Helper/DomHelper.php on line 47