Kids Runs Lekker Fit! 2014

Kids Runs Lekker Fit! 2014

Rennen met Lekker Fit!

Op zaterdag 12 april, één dag voor de Rotterdamse Marathon, worden speciaal voor kinderen tussen de 7 en 15 jaar de ABN AMRO Kids Runs georganiseerd. Van de ruim 3000 deelnemertjes lopen er bijna 1400 kinderen van een Lekker Fit! school mee dit jaar.

Lees meer

Ouderkind toernooi met Feyenoord 2014

Ouderkind toernooi met Feyenoord 2014

Succesvol ouder - kind voetbaltoernooi

Op woensdag 2 april vond een door Feyenoord, Rotterdam Lekker Fit! en sportstimulering Feijenoord georganiseerd ouder - kind voetbaltoernooi plaats bij voetbalvereniging LMO. Het toernooi werd georganiseerd voor kinderen uit groep 3 en 4 samen met hun ouders.

Lees meer

Trainingen Lekker Fit! scholen op Zappsport

Op Lekker Fit! scholen zoals OBS Over de Slinge en KBS De Horizon trainen kinderen voor de ABN AMRO Kidsrun. Dit is niet onopgevallen gebleven daarom zijn op de website van Zappsport filmpjes te zien van deze trainingen.

Lees meer

Blijvend minder zoete dranken mee naar school

Sociale marketing leidt tot duurzaam gedrag. Onderzoek wijst uit dat een daling in het meenemen van met suiker gezoete dranken door kinderen op de twee pilotscholen van de Rotterdam Lekker Fit! watercampagne blijvend is.

Lees meer

Onthulling ontwerp Lekker Fit! gymzaal in Hillesluis

Vrijdag 14 maart onthulde wethouder Laan (Sport, Recreatie, Kunst en Cultuur) het ontwerp van de nieuwe Lekker Fit! gymzaal in Hillesluis op basisschool de Piramide. De 3D impressie geeft een mooi beeld van hoe de gymzaal er straks in het echt uitziet. Naar verwachting kunnen de scholen in de wijk vanaf september gebruik maken van de nieuwe sportaccommodatie. 

Lees meer