Lekker Fit! 0-4 jaar

Lekker Fit! 0-4 jaar

Rotterdam Lekker Fit! is een programma van de gemeente Rotterdam om Rotterdamse kinderen fitter te maken. Fitte kinderen zitten lekkerder in hun vel, doen beter mee en blijven ook in de toekomst vaak gezonder.

Lees meer

Lekker Fit! basisonderwijs

Lekker Fit! basisonderwijs

In 2005 werd op het Rotterdamse basisonderwijs Lekker Fit! voor het eerst geïntroduceerd en was daarmee trendsetter. Inmiddels staat de teller al op 94 Lekker Fit! basisscholen. Een hele mooie prestatie.

Lees meer

Lekker Fit! kleuters

Lekker Fit! kleuters

Een kind dat van kleins af aan gezonde gewoontes aanleert, heeft daar nu én later veel profijt van. Met deze aanpak voor de kleuters (4-6 jaar) heeft Lekker Fit! nu een doorlopende lijn in de aanpak voor een gezond gewicht en voldoende beweging onder Rotterdamse kinderen van 0 t/m 14 jaar.

Lees meer

Lekker Fit! gebied

Lekker Fit! gebied

Bewegen en gezond eten en drinken hebben een positief effect op het gewicht en de fitheid van kinderen. In Lekker Fit! gebied zetten bewoners, organisaties, sportverenigingen, private partijen en andere netwerken, zich op structurele wijze in om de gezonde keuze voor kinderen makkelijker te maken. Geheel in lijn met het actieprogramma Rotterdam Lekker Fit!.

Lees meer

Volg onze updates